Онлайн магазин за козметика GRACIA COSMETICS
Безплатна доставка За поръчки над 90 лв.
[email protected] +359 897 897 101
Gracia-Cosmetics Logo

PHILIPS  OneBlade QP2830 Уред за лице и тяло което Подстригва, оформя, бръсне

115.90 лв. 126.90 лв. -8% Акция
В наличност
Гласували: 1, Рейтинг: 5
Продуктов No: 1914 Продуктов Код: - Марка: PHILIPS Модел: OneBlade Категория: Мъже / Самобръсначки
Бърза поръчка Без формалности
Количество
Цена 115.90 115.90 лв.
Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим.

PHILIPS OneBlade QP2830/20 Уред за лице и тяло което Подстригва, оформя, бръсне 

- 1 гребенче 1,2,3,4,5 mm

- 2 приставки за тяло

-  2бр. ножчета

Новият OneBlade 360 подстригва, оформя и бръсне при всякаква дължина на косъма – по-лесно от когато и да било. Лесно бръснете и подстригвайте дори най-трудните за достъп места с по-малко* минавания. Забравете за използването на множество стъпки и инструменти. OneBlade върши всичко

Philips OneBlade разполага с революционна технология, предназначена за оформяне на брадата. Тя може да бръсне косми с всякаква дължина. Нейната двойна система за защита – плъзгащо се покритие, съчетано със заоблени накрайници – прави бръсненето по-лесно и комфортно. В същото време нейната технология за бръснене разполага с бързо движещи се ножчета (12 000 пъти в минута), така че е ефективна – дори при дълги косми.

Иновативното 360-градусово ножче може да се огъва във всички посоки, за да се регулира спрямо контурите на лицето ви. Дизайнът позволява постоянен контакт с кожата и контрол. Лесно подстригване и бръснене на труднодостъпни места – с малко движения и страхотен комфорт.

Уникален дизайн с отворен гребен за ефикасно подстригване без запушване и прекъсване на процедурата – дори при дълги и гъсти косми.

Създавайте прецизни ръбове с двустранното ножче. Можете да бръснете във всяка посока, за да имате чудесна видимост и да виждате всяко косъмче, което отрязвате. Бързо и лесно оформяте стила си за секунди!

OneBlade следва контурите на лицето ви и ви позволява лесно и удобно да подстригвате и бръснете всички зони. Използвайте двустранното ножче, за да оформите ръбовете и да създадете изчистени линии, като движите ножчето във всички посоки.

OneBlade е напълно водоустойчива, така че е лесна за почистване: просто я изплакнете на чешмата. Можете също да се бръснете на мокро или сухо, дори под душа – както предпочитате. Не е необходима пяна за бръснене.

Акумулаторната литиевойонна батерия осигурява 60 минути непрекъсната мощност за бръснене след 4 часа зареждане.

1. След направа на поръчка в сайта, ще получите потвърждение по имейл, че е приета успешно.
2. Обаждане по телефон за потвърждение на поръчката, ще получите само ако сте нов клиент.  Във всички останали случаи поръчката директно ще Ви бъде изпратена, без да получите обаждане от нас ако евентуално нямаме въпроси по
адреса и поръчката.
3. Времето за доставка е от 24 до 72 часа в зависимост от населеното място. Не извършваме доставка в неделя и през  официалните празници.
4. Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или офис на куриерска фирма Спиди или Еконт.

Цената за доставка за цялата страна според тарифното тегло и условията на Спиди и Еконт се поема от купувача.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 90.00 лв. / До офис /

Продуктите са с гарантирано качество.
Цените са в български левове и с добавен ДДС.
Доставки се извършват само в България. /за доставки в други държави обслужвани от Спиди и Еконт се свържете с нас на тел: 0897897101/

РЕКЛАМАЦИИ 

*    Всеки потребител /клиент/, има право да направи отказ и върне закупените от него на  една или повече стоки в рамките на 14 календарни дни от датата на получаването им.

*    За да упражните правото си на отказ, трябва да ни информирате за решението си в рамките на 14-дневния период за отказ, като изпратите e -мейл на [email protected]

*    Потребителят е длъжен да съхранява получените стоки във вида, в който ги е получил до момента на тяхното връщане!

*    Връщането на стоката се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ на адрес: гр. Свищов  ул. 33-ти Свищовски полк №29А, получател: Gracia-cosmetics ,фирма : ЕМДИНИ ЕООД , тел. +359897897101

*    Стоката следва да бъде върната с оригиналната стокова разписка, касова бележка или фактура, ако е издадена такава. За целта предметът на сделката /стоката/, трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 50-55 от ЗЗП.

*    Върнатата стока не трябва да е употребявана или изпробвана и да не е нарушен нейният търговски вид. Рекламацията ще бъде уважена само и единствено при условие, че не е нарушен вида и цялостта на стоката (разкъсана или повредена опаковка, премахнати етикети, холограмни стикери и др). Оригиналната опаковка на производителя (включително и целофанът, ако има такъв) не трябва да бъде нарушена, разкъсана, разлепена или увредена по какъвто и да е друг начин. 

ВЪЗСТАНОВЯНАНЕ НА СУМИ

*    При спазването на правилата за връщане на стока, Gracia-cosmetics възстановява в пълен размер сумите заплатени от потребителя, включително разходите за доставка до адреса на потребителя (ако са били начислени такива, но само до размера на стойността на стандартната доставка).

*    Сумата се възстановява не по-късно от 20 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ съгласно чл. 52 от ЗЗП.

*    Възстановяването на сумата се извършва чрез банков превод в полза на посочена от вас банкова сметка. За целта е необходимо да ни предоставите данни за банкова сметка (IBAN, BIC/SWIFT код и имена на титуляра), по която да бъде възстановена заплатената от вас цена за продукта.

*    Gracia-cosmetics може да откаже възстановяване на сумата, докато не получи продуктите обект на сделката обратно или докато не предоставите документи доказателства, че сте ги изпратили към нас – което от двете събития настъпи по-рано.