Онлайн магазин за козметика GRACIA COSMETICS
Безплатна доставка За поръчки над 90 лв.
[email protected] +359 897 897 101
Gracia-Cosmetics Logo

Как да поръчам?

Изберете най-удобния и лесен начин за Вас, за да поръчате продукти от нашия онлайн магазин:

Директна поръчка чрез сайта: gracia-cosmetics.com

Ако вече сте разгледали и избрали търсения от Вас продукт и сте го добавили в кошницата, Вие можете да финализирате поръчката си като попълните в празните полета Вашите данни за доставка и да ни я изпратите. Веднага като я получим и разгледаме, ще се свържем с Вас по телефона, за да се потвърди поръчката и да Ви уведоми за срока на доставка. При  изпращането с куриер към Вас, ще получите sms и преглед на пратката.

Поръчка по телефона

Ако имате нужда от професионална консултация, относно търсения от Вас продукт или желаете да направите поръчка по телефона, можете да се свържете с нас на телефон  0897897101 или 0899139157, където ще Ви консултираме  професионално и ще приемем Вашата поръчка по телефона, отговаряйки на всички Ваши въпроси.

Поръчка чрез Facebook

Изключително лесен и удобен метод да направите поръчка или да зададете свой въпрос е чрез социалната мрежа на  Facebook. Ако все още не сте го направили - последвайте ни и във Фейсбук нашата   страница: https://www.facebook.com/emilia.emdini и ще бъдете винаги в крак с нашите предложения и новости в  парфюмерията и козметиката .

Ние се стремим към пълна клиентска удовлетвореност, защото държим на Вас!

Благодарим Ви за доверието!