Онлайн магазин за козметика GRACIA COSMETICS
Безплатна доставка За поръчки над 90 лв.
[email protected] +359 897 897 101
Gracia-Cosmetics Logo
Парфюмът Paco Rabanne Lady Million

Парфюмът Paco Rabanne Lady Million

03.05.2023 г. 328 пъти

PACO RABANNE Lady Million е невероятно изискан женски парфюм, който е създаден да отразява мощта и блясъка на една милионерка. Този аромат е истински символ на богатство и успех, който ще превърне всяка жена в истинска легенда.

Парфюмът е създаден през 2010 година от парфюмериста Anne Flipo, като целта й беше да създаде уникален аромат, който да отразява стилната и елегантна жена. Това е ароматът, който ще ви помогне да привлечете вниманието на всички около вас и ще ви помогне да се чувствате по-сигурни и енергични.

Ароматът на PACO RABANNE Lady Million е комбинация от благородни нотки на малина, портокалов цвят и нероли. Сърцевината е изпълнена с нежни акорди на жасмин, гардения и цветя от портокалово дърво. Базата на парфюма е съставена от наситени аромати на мед, пачули и кехлибар. Тези нотки придават на парфюма неговата уникална, многоизмерна и дълготрайна структура.

PACO RABANNE Lady Million е един от тези парфюми, които се запомнят още от първата среща. Неговият аромат е като изстрел от свежест и чувственост, който просто ще ви впечатли. Създаден да бъде незабравим и уникален, този парфюм е идеален за жени, които искат да бъдат забелязани и оставят следа във всяко едно помещение.

Ако търсите един парфюм, който ще ви придаде увереност и ще ви остави незабравимо впечатление, то PACO RABANNE Lady Million е идеалният избор за вас. Той е луксозен, чувствен и неповторим, който ще ви завладее и ще ви направи да се чувствате като истинска милионерка.