Онлайн магазин за козметика GRACIA COSMETICS
Безплатна доставка За поръчки над 90 лв.
[email protected] +359 897 897 101
Gracia-Cosmetics Logo

Vaseline Advanced Repair Body Lotion Лосион за тяло без аромат за много суха кожа ,400 ml

11.50 лв. Нов
В наличност
Гласували: 1, Рейтинг: 5
Продуктов No: 3153 Продуктов Код: - Марка: Vaseline Категория: Тяло / Грижа за тялото
Бърза поръчка Без формалности
Количество
Цена 11.50 11.50 лв.
Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим.

Vaseline Intensive Care Advanced Repair Body Lotion Лосион за тяло без аромат за много суха кожа ,400 ml

Vaseline Intensive Care Advanced Repair Немазен лосион за тяло, без аромат, направен с вазелиново желе и ултра-хидратиращи липиди, Vaseline Intensive Care Advanced Repair Unscented лосион за тяло за суха кожа предотвратява изсушаването и помага да поддържате кожата си здрава и хидратирана. При ежедневно излагане на фактори на околната среда (като вятър, липса на влажност и слънце), естествената бариера на кожата срещу влага може да се разруши, което позволява на водата да излезе от кожата. Но ултра-хидратиращите липиди в нашия лосион Advanced Repair укрепват кожната бариера и допълват влагата, за да позволят на естествената бариера на кожата да се възстанови. Vaseline Intensive Care Advanced Repair Unscented Lotion, формулиран с ултра-хидратиращи липиди и вазелиново желе, задържа влагата и възстановява изключително сухата кожа. Този овлажнител за тяло без аромат е клинично тестван, за да осигури 90% повече влага (в сравнение с нетретирана кожа). Този неароматизиран лосион за суха кожа попива бързо за богато овлажняване, без да се чувства мазна и осигурява 48-часова хидратация.

Начин на употреба: Нанесете върху суха и чиста кожа.

1. След направа на поръчка в сайта, ще получите потвърждение по имейл, че е приета успешно.
2. Обаждане по телефон за потвърждение на поръчката, ще получите само ако сте нов клиент.  Във всички останали случаи поръчката директно ще Ви бъде изпратена, без да получите обаждане от нас ако евентуално нямаме въпроси по
адреса и поръчката.
3. Времето за доставка е от 24 до 72 часа в зависимост от населеното място. Не извършваме доставка в неделя и през  официалните празници.
4. Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или офис на куриерска фирма Спиди или Еконт.

Цената за доставка за цялата страна според тарифното тегло и условията на Спиди и Еконт се поема от купувача.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 90.00 лв. / До офис /

Продуктите са с гарантирано качество.
Цените са в български левове и с добавен ДДС.
Доставки се извършват само в България. /за доставки в други държави обслужвани от Спиди и Еконт се свържете с нас на тел: 0897897101/

РЕКЛАМАЦИИ 

*    Всеки потребител /клиент/, има право да направи отказ и върне закупените от него на  една или повече стоки в рамките на 14 календарни дни от датата на получаването им.

*    За да упражните правото си на отказ, трябва да ни информирате за решението си в рамките на 14-дневния период за отказ, като изпратите e -мейл на [email protected]

*    Потребителят е длъжен да съхранява получените стоки във вида, в който ги е получил до момента на тяхното връщане!

*    Връщането на стоката се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ на адрес: гр. Свищов  ул. 33-ти Свищовски полк №29А, получател: Gracia-cosmetics ,фирма : ЕМДИНИ ЕООД , тел. +359897897101

*    Стоката следва да бъде върната с оригиналната стокова разписка, касова бележка или фактура, ако е издадена такава. За целта предметът на сделката /стоката/, трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 50-55 от ЗЗП.

*    Върнатата стока не трябва да е употребявана или изпробвана и да не е нарушен нейният търговски вид. Рекламацията ще бъде уважена само и единствено при условие, че не е нарушен вида и цялостта на стоката (разкъсана или повредена опаковка, премахнати етикети, холограмни стикери и др). Оригиналната опаковка на производителя (включително и целофанът, ако има такъв) не трябва да бъде нарушена, разкъсана, разлепена или увредена по какъвто и да е друг начин. 

ВЪЗСТАНОВЯНАНЕ НА СУМИ

*    При спазването на правилата за връщане на стока, Gracia-cosmetics възстановява в пълен размер сумите заплатени от потребителя, включително разходите за доставка до адреса на потребителя (ако са били начислени такива, но само до размера на стойността на стандартната доставка).

*    Сумата се възстановява не по-късно от 20 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ съгласно чл. 52 от ЗЗП.

*    Възстановяването на сумата се извършва чрез банков превод в полза на посочена от вас банкова сметка. За целта е необходимо да ни предоставите данни за банкова сметка (IBAN, BIC/SWIFT код и имена на титуляра), по която да бъде възстановена заплатената от вас цена за продукта.

*    Gracia-cosmetics може да откаже възстановяване на сумата, докато не получи продуктите обект на сделката обратно или докато не предоставите документи доказателства, че сте ги изпратили към нас – което от двете събития настъпи по-рано.