Онлайн магазин за козметика GRACIA COSMETICS
Безплатна доставка За поръчки над 90 лв.
[email protected] +359 897 897 101
Gracia-Cosmetics Logo

Tiziana Terenzi Lillipur Extrait De Parfum Парфюмна вода унисекс - 100 ml

290.00 лв. 350.00 лв. -17% Акция
В наличност
Гласували: 1, Рейтинг: 5
Продуктов No: 2874 Продуктов Код: - Марка: Tiziana Terenzi Модел: Lillipur Категория: Парфюми / Нишови парфюми
Бърза поръчка Без формалности
Количество
Цена 290.00 290.00 лв.
Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим.

 Tiziana Terenzi  Lillipur  Extrait De Parfum  Парфюмна вода унисекс - 100 ml

Мъж и жена - Ин-Ян, винаги заедно, винаги близо. Tiziana Terenzi Lillipur – е аромат, който може еднакво да подхожда както на представителите на силния, така и на нежния пол. Ароматът ще демонстрира вашата сексуалност, чувственост и съблазнителност, разкривайки се в хармонични нюанси и преливания.Дървесната феерия, допълнена от уханията на Изтока, не може да не се включи в играта на съблазънта. Парфюмната есенция ще се превърне в интимно и непрекъснато развиващо се сетивно изживяване през целия ден за всеки който я използва.  Виновни са началните нотки на лимон, анасон, тамян и пелин. Този квартет е плавно заменен от ярка композиция от канела, галбанум, пипер, карамфил, мащерка и циклама. Полифонията е хармонично допълнена от отделни акорди, сливащи се в едно. Кашмирено дърво, зърна тонка, пачули, бензоин, бреза и мускус играят във финала, оставяйки незабравимо усещане за нежност и

Връхни нотки: анасон, тамян, лимон, пелин
Сърдечни нотки: канела, карамфил, циклама, галбанум, пипер, мащерка
Базови нотки: бензоин, бреза , кашмирено дърво, мускус, пачули, зърна тонка

Година Лансиран 2013

1. След направа на поръчка в сайта, ще получите потвърждение по имейл, че е приета успешно.
2. Обаждане по телефон за потвърждение на поръчката, ще получите само ако сте нов клиент.  Във всички останали случаи поръчката директно ще Ви бъде изпратена, без да получите обаждане от нас ако евентуално нямаме въпроси по
адреса и поръчката.
3. Времето за доставка е от 24 до 72 часа в зависимост от населеното място. Не извършваме доставка в неделя и през  официалните празници.
4. Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или офис на куриерска фирма Спиди или Еконт.

Цената за доставка за цялата страна според тарифното тегло и условията на Спиди и Еконт се поема от купувача.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 90.00 лв. / До офис /

Продуктите са с гарантирано качество.
Цените са в български левове и с добавен ДДС.
Доставки се извършват само в България. /за доставки в други държави обслужвани от Спиди и Еконт се свържете с нас на тел: 0897897101/

РЕКЛАМАЦИИ 

*    Всеки потребител /клиент/, има право да направи отказ и върне закупените от него на  една или повече стоки в рамките на 14 календарни дни от датата на получаването им.

*    За да упражните правото си на отказ, трябва да ни информирате за решението си в рамките на 14-дневния период за отказ, като изпратите e -мейл на [email protected]

*    Потребителят е длъжен да съхранява получените стоки във вида, в който ги е получил до момента на тяхното връщане!

*    Връщането на стоката се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ на адрес: гр. Свищов  ул. 33-ти Свищовски полк №29А, получател: Gracia-cosmetics ,фирма : ЕМДИНИ ЕООД , тел. +359897897101

*    Стоката следва да бъде върната с оригиналната стокова разписка, касова бележка или фактура, ако е издадена такава. За целта предметът на сделката /стоката/, трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 50-55 от ЗЗП.

*    Върнатата стока не трябва да е употребявана или изпробвана и да не е нарушен нейният търговски вид. Рекламацията ще бъде уважена само и единствено при условие, че не е нарушен вида и цялостта на стоката (разкъсана или повредена опаковка, премахнати етикети, холограмни стикери и др). Оригиналната опаковка на производителя (включително и целофанът, ако има такъв) не трябва да бъде нарушена, разкъсана, разлепена или увредена по какъвто и да е друг начин. 

ВЪЗСТАНОВЯНАНЕ НА СУМИ

*    При спазването на правилата за връщане на стока, Gracia-cosmetics възстановява в пълен размер сумите заплатени от потребителя, включително разходите за доставка до адреса на потребителя (ако са били начислени такива, но само до размера на стойността на стандартната доставка).

*    Сумата се възстановява не по-късно от 20 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ съгласно чл. 52 от ЗЗП.

*    Възстановяването на сумата се извършва чрез банков превод в полза на посочена от вас банкова сметка. За целта е необходимо да ни предоставите данни за банкова сметка (IBAN, BIC/SWIFT код и имена на титуляра), по която да бъде възстановена заплатената от вас цена за продукта.

*    Gracia-cosmetics може да откаже възстановяване на сумата, докато не получи продуктите обект на сделката обратно или докато не предоставите документи доказателства, че сте ги изпратили към нас – което от двете събития настъпи по-рано.