Онлайн магазин за козметика GRACIA COSMETICS
Безплатна доставка За поръчки над 90 лв.
[email protected] +359 897 897 101
Gracia-Cosmetics Logo

R.O.C.S. Sensitive Repair&Whitening Паста за зъби за свръхчувствителност и избелване, 75ml

13.90 лв. Нов
В наличност
Гласували: 1, Рейтинг: 5
Продуктов No: 2224 Продуктов Код: - Марка: R.O.C.S. Модел: Sensitive Repair Категория: Зъбна хигиена / Пасти за зъби
Бърза поръчка Без формалности
Количество
Цена 13.90 13.90 лв.
Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим.

R.O.C.S. Sensitive Repair&Whitening Паста за зъби за свръхчувствителност и избелване, 75ml

Паста за зъби – Sensitive Repair&Whitening – 94гр двоен ефект в една тубичка! Перлено бялата усмивка е задължителен атрибут за всички в съвременната епоха. Въпреки това е почти невъзможно да се постигне при хора със стоматологична свръхчувствителност, тъй като свръхчувствителността е противопоказание, както за професионални избелващи процедури, така и за избелващи пасти за зъби.

Новата паста за зъби е разработена от научната лаборатория WDS с цел подобряване на външния вид на чувствителните зъби. Съставките на пастата за зъби включват хидроксиапатит, синтезиран в нашия собствен завод за производство, използвайки уникална патентована технология.

Неабразивна паста за зъби (RDA = 40) за бързо облекчаване на зъбна свръхчувствителност. Частиците на хидроксиапатит (които са много подобни по структура на зъбните тъкани) с различна големина осигуряват бързо намаляване на чувствителността * чрез запечатване на най-малките дефекти в емайла и откритите канали на дентина.

Денталната свръхчувствителност е един от най-големите проблеми в съвременната стоматология. До 70% от възрастните в Европа страдат от свръхчувствителност. Причините за свръхчувствителност могат да бъдат чисто зъбни (кариес, пародонтит, пукнатини в емайла, последици от избелване или други стоматологични процедури) или по-общи, свързани с дисбаланси или специфични промени в метаболизма (неврофизични и ендокринни нарушения, менопауза, бременност и др. въпроси, свързани с храненето и т.н.).

Механизъм на действие:

Бързо и ефективно намаляване на чувствителността се постига чрез 1 от 3 механизма:

Минерално възстановяване на зъбните структури в резултат на наличието на бионаличен калциев глицерофосфат, източник на калциеви и фосфатни йони. Моментално намаляване на чувствителността на зъбите в резултат на запечатване на най-малките дефекти на емайла и откритите канали на дентина, осигурени от хидроксиапатитните частици (силно сходни по структура със зъбните тъкани) с различна големина. Защита и възстановяване на твърдите зъбни тъкани в резултат на активирането на вътрешните физиологични процеси, благодарение на високата концентрация на ксилитол и магнезий.

  • Бързо облекчава свръхчувствителността на зъбите. *
  • Много ниска абразивност (RDA = 40, която е по-ниска от тази на обикновените пасти за зъби, предназначени за ежедневна хигиена).
  • Не уврежда дентина или емайла.
  • Ефективно предпазва от кариес. *
  • Възстановява блясъка на зъбите.
  • Нормализира микрофлората на устната кухина.
  • Освежава дъха.

Паста за зъби – Sensitive Repair&Whitening – 94гр не съдържа флуориди, пирофосфати, парабени, натриев лаурил сулфат, пероксиди или агресивни абразиви.

Може да се използва от лица от всички възрасти за каквото и да е време.

* Потвърждава се по време на клинични изпитвания.

Активни съставки:

Калциев Глицерофосфат и Магнезиев Хлорид – минерали, които са известни и полезни за човешкия организъм – укрепват емайла и дентина, възстановяват белотата на зъбите. *

Калциев хидроксиапатит – е основният структурен минерал в емайла на зъбите. Изкуствените хидроксиапатитни частици проникват в най-малките пукнатини в емайла и уплътняват дентиновите каналикули. Те образуват минерален слой на повърхността на зъбите, който предпазва зъбите от въздействието на външни стимули и киселини.

XYLITOL предпазва от кариогенни бактерии във високи концентрации, има пребиотични качества, насърчава усвояването на калция.

Съставки:

Aqua, Silica, Glycerin, Xylitol, Hydroxyapatite, Xanthan gum, Aroma, Calcium Glycerophosphate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Hydroxyacetophenone, Sodium Benzoate, Sodium Saccharin, Magnesium Chloride, o-cymen-5-ol, Cl 74160, Limonene

1. След направа на поръчка в сайта, ще получите потвърждение по имейл, че е приета успешно.
2. Обаждане по телефон за потвърждение на поръчката, ще получите само ако сте нов клиент.  Във всички останали случаи поръчката директно ще Ви бъде изпратена, без да получите обаждане от нас ако евентуално нямаме въпроси по
адреса и поръчката.
3. Времето за доставка е от 24 до 72 часа в зависимост от населеното място. Не извършваме доставка в неделя и през  официалните празници.
4. Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или офис на куриерска фирма Спиди или Еконт.

Цената за доставка за цялата страна според тарифното тегло и условията на Спиди и Еконт се поема от купувача.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 90.00 лв. / До офис /

Продуктите са с гарантирано качество.
Цените са в български левове и с добавен ДДС.
Доставки се извършват само в България. /за доставки в други държави обслужвани от Спиди и Еконт се свържете с нас на тел: 0897897101/

РЕКЛАМАЦИИ 

*    Всеки потребител /клиент/, има право да направи отказ и върне закупените от него на  една или повече стоки в рамките на 14 календарни дни от датата на получаването им.

*    За да упражните правото си на отказ, трябва да ни информирате за решението си в рамките на 14-дневния период за отказ, като изпратите e -мейл на [email protected]

*    Потребителят е длъжен да съхранява получените стоки във вида, в който ги е получил до момента на тяхното връщане!

*    Връщането на стоката се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ на адрес: гр. Свищов  ул. 33-ти Свищовски полк №29А, получател: Gracia-cosmetics ,фирма : ЕМДИНИ ЕООД , тел. +359897897101

*    Стоката следва да бъде върната с оригиналната стокова разписка, касова бележка или фактура, ако е издадена такава. За целта предметът на сделката /стоката/, трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 50-55 от ЗЗП.

*    Върнатата стока не трябва да е употребявана или изпробвана и да не е нарушен нейният търговски вид. Рекламацията ще бъде уважена само и единствено при условие, че не е нарушен вида и цялостта на стоката (разкъсана или повредена опаковка, премахнати етикети, холограмни стикери и др). Оригиналната опаковка на производителя (включително и целофанът, ако има такъв) не трябва да бъде нарушена, разкъсана, разлепена или увредена по какъвто и да е друг начин. 

ВЪЗСТАНОВЯНАНЕ НА СУМИ

*    При спазването на правилата за връщане на стока, Gracia-cosmetics възстановява в пълен размер сумите заплатени от потребителя, включително разходите за доставка до адреса на потребителя (ако са били начислени такива, но само до размера на стойността на стандартната доставка).

*    Сумата се възстановява не по-късно от 20 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ съгласно чл. 52 от ЗЗП.

*    Възстановяването на сумата се извършва чрез банков превод в полза на посочена от вас банкова сметка. За целта е необходимо да ни предоставите данни за банкова сметка (IBAN, BIC/SWIFT код и имена на титуляра), по която да бъде възстановена заплатената от вас цена за продукта.

*    Gracia-cosmetics може да откаже възстановяване на сумата, докато не получи продуктите обект на сделката обратно или докато не предоставите документи доказателства, че сте ги изпратили към нас – което от двете събития настъпи по-рано.