Онлайн магазин за козметика GRACIA COSMETICS
Безплатна доставка За поръчки над 90 лв.
[email protected] +359 897 897 101
Gracia-Cosmetics Logo

Pantene PRO-V Комплект Шампоан за коса, 300 ml + Балсам за коса, 200 ml + Маска за коса, 160 ml + Олио за коса, 100 ml

32.90 лв. 37.90 лв. -13% Акция
В наличност
Гласували: 1, Рейтинг: 5
Продуктов No: 2789 Продуктов Код: - Марка: Pantene Pro-V Модел: Miracles Lift Категория: Коса / Шампоани за коса
Бърза поръчка Без формалности
Количество
Цена 32.90 32.90 лв.
Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим.

Pantene PRO-V Козметичен комплект PRO-V miracles – Шампоан за коса, 300 ml + Балсам за коса, 200 ml + Маска за коса, 160 ml + Олио за коса, 100 ml

Шампоан за обем - Pantene Pro-V Miracles Lift and Volume Shampoo, 300 мл: Шампоан за по-честа коса с повече обем. Уникалната формула Pantene Pro-V прави косата по-здрава, като я прави по-силна. Шампоанът нежно почиства сухата и увредена коса и я влива с биотин и розова вода, за да бъде хидратирана и с видим вид по-често и по-дълго.

Балсам за обем - Pantene Pro-V Miracles Lift and Volume Conditioner, 200 мл: Балсам за коса по-често с повече обем. Уникалната формула Pantene Pro-V без силикон прави косата по-здрава, като я прави по-силна. Балсамът зарежда косата с хранителни вещества, биотин и розова вода, за да бъде хидратирана и с видим вид по-често и по-дълго.

Маска за обем - Pantene Pro-V Miracles Body & Stenght Mask, 160 мл: Маска за обем за по-видима коса. Не съдържа силикон. Помага за укрепване на косата и се бори срещу щетите, причинени от стилизирането.
Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса, оставете за няколко минути, след което изплакнете.

Масло за коса - Pantene Pro-V Miracles 7in1 Weightless Oil Mist, 100 ml: масло за коса с множество предимства за обем на косата. Има уникална формула 7 в 1, със смес от рициново масло, биотин и розова вода. Укрепва косата, предпазва от образуването на нацепени краища и агресиите, причинени от фризьори, борави с косата, прави я по-блестяща и предлага свежа миризма.
Начин на употреба: Нанесете върху мокра или суха коса. След това си прави косата.
 

 

1. След направа на поръчка в сайта, ще получите потвърждение по имейл, че е приета успешно.
2. Обаждане по телефон за потвърждение на поръчката, ще получите само ако сте нов клиент.  Във всички останали случаи поръчката директно ще Ви бъде изпратена, без да получите обаждане от нас ако евентуално нямаме въпроси по
адреса и поръчката.
3. Времето за доставка е от 24 до 72 часа в зависимост от населеното място. Не извършваме доставка в неделя и през  официалните празници.
4. Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или офис на куриерска фирма Спиди или Еконт.

Цената за доставка за цялата страна според тарифното тегло и условията на Спиди и Еконт се поема от купувача.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 90.00 лв. / До офис /

Продуктите са с гарантирано качество.
Цените са в български левове и с добавен ДДС.
Доставки се извършват само в България. /за доставки в други държави обслужвани от Спиди и Еконт се свържете с нас на тел: 0897897101/

РЕКЛАМАЦИИ 

*    Всеки потребител /клиент/, има право да направи отказ и върне закупените от него на  една или повече стоки в рамките на 14 календарни дни от датата на получаването им.

*    За да упражните правото си на отказ, трябва да ни информирате за решението си в рамките на 14-дневния период за отказ, като изпратите e -мейл на [email protected]

*    Потребителят е длъжен да съхранява получените стоки във вида, в който ги е получил до момента на тяхното връщане!

*    Връщането на стоката се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ на адрес: гр. Свищов  ул. 33-ти Свищовски полк №29А, получател: Gracia-cosmetics ,фирма : ЕМДИНИ ЕООД , тел. +359897897101

*    Стоката следва да бъде върната с оригиналната стокова разписка, касова бележка или фактура, ако е издадена такава. За целта предметът на сделката /стоката/, трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 50-55 от ЗЗП.

*    Върнатата стока не трябва да е употребявана или изпробвана и да не е нарушен нейният търговски вид. Рекламацията ще бъде уважена само и единствено при условие, че не е нарушен вида и цялостта на стоката (разкъсана или повредена опаковка, премахнати етикети, холограмни стикери и др). Оригиналната опаковка на производителя (включително и целофанът, ако има такъв) не трябва да бъде нарушена, разкъсана, разлепена или увредена по какъвто и да е друг начин. 

ВЪЗСТАНОВЯНАНЕ НА СУМИ

*    При спазването на правилата за връщане на стока, Gracia-cosmetics възстановява в пълен размер сумите заплатени от потребителя, включително разходите за доставка до адреса на потребителя (ако са били начислени такива, но само до размера на стойността на стандартната доставка).

*    Сумата се възстановява не по-късно от 20 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ съгласно чл. 52 от ЗЗП.

*    Възстановяването на сумата се извършва чрез банков превод в полза на посочена от вас банкова сметка. За целта е необходимо да ни предоставите данни за банкова сметка (IBAN, BIC/SWIFT код и имена на титуляра), по която да бъде възстановена заплатената от вас цена за продукта.

*    Gracia-cosmetics може да откаже възстановяване на сумата, докато не получи продуктите обект на сделката обратно или докато не предоставите документи доказателства, че сте ги изпратили към нас – което от двете събития настъпи по-рано.