Онлайн магазин за козметика GRACIA COSMETICS
Безплатна доставка За поръчки над 90 лв.
[email protected] +359 897 897 101
Gracia-Cosmetics Logo

Oral-B Pro Expert Battery Toothbrush Електрическа четка за зъби  с батерия

24.90 лв. 28.90 лв. -13% Акция
В наличност
Гласували: 1, Рейтинг: 5
Продуктов No: 2725 Продуктов Код: - Марка: Oral - B Модел: D4010 Категория: Зъбна хигиена / Електрически четки за зъби
Бърза поръчка Без формалности
Количество
Цена 24.90 24.90 лв.
Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим.

Oral-B Pro Expert Battery Toothbrush Електрическа четка за зъби  с батерия -  / 24 месеца гаранция /

Електрическата четка за зъби Pro Expert на Oral B ефективно почиства венците и междузъбните пространства и помага за предотвратяване на парадонтални заболявания и зъбен кариес. Четката за зъби притежава 9 600 осцилиращи движения в минута, 2 батерии Duracell AA, неплъзгаща ръкохватка и предпазна капачка. Продуктът е известен още и като D 4010. Клинично доказано е, че отстранява повече плака, отколкото обикновената механична четка за зъби, ефективно почиства междузъбните пространства и линията по продължение на венеца. Помага за предотвратяването на болести и кариеси на зъбите. Четката е толкова нежна към зъбите и венците, колкото и обикновената механична четка за зъби. Когато индикаторните снопчета избледнеят наполовина, това означава, че скоро трябва да смените четката си.

Инструкции за употреба:

1. Поставете батериите.

2. Отстранете предпазната капачка на почистващата глава, намокрете и поставете паста за зъби.

3. Поставете почистващата глава върху зъбите и включете.

4. Мийте зъбите си в продължение на 2 минути (препоръчва се от стоматолози).

Почиствайте зъб по зъб - първо от външната страна, после от вътрешната  страна и накрая горната повърхност.

През първите няколко дни е възможно венците Ви да кървят слабо. Ако кървенето не спре до 2 седмици, се обърнете към личния В стоматолог.

5. Сменете почистващата глава, когато сините индикаторни снопчета избледнеят наполовина.

6. Измивайте почистващата глава редовно на течаща вода и след това подсушавайте.

7. Предавайте батериите съгласно местните разпоредби за боклука.

Внимание:Преди употреба внимателно прочетете инструкциите за употреба, които ще намерите в комплекта.

Съхранявайте на място, недостъпно за деца. 

1. След направа на поръчка в сайта, ще получите потвърждение по имейл, че е приета успешно.
2. Обаждане по телефон за потвърждение на поръчката, ще получите само ако сте нов клиент.  Във всички останали случаи поръчката директно ще Ви бъде изпратена, без да получите обаждане от нас ако евентуално нямаме въпроси по
адреса и поръчката.
3. Времето за доставка е от 24 до 72 часа в зависимост от населеното място. Не извършваме доставка в неделя и през  официалните празници.
4. Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или офис на куриерска фирма Спиди или Еконт.

Цената за доставка за цялата страна според тарифното тегло и условията на Спиди и Еконт се поема от купувача.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 90.00 лв. / До офис /

Продуктите са с гарантирано качество.
Цените са в български левове и с добавен ДДС.
Доставки се извършват само в България. /за доставки в други държави обслужвани от Спиди и Еконт се свържете с нас на тел: 0897897101/

РЕКЛАМАЦИИ 

*    Всеки потребител /клиент/, има право да направи отказ и върне закупените от него на  една или повече стоки в рамките на 14 календарни дни от датата на получаването им.

*    За да упражните правото си на отказ, трябва да ни информирате за решението си в рамките на 14-дневния период за отказ, като изпратите e -мейл на [email protected]

*    Потребителят е длъжен да съхранява получените стоки във вида, в който ги е получил до момента на тяхното връщане!

*    Връщането на стоката се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ на адрес: гр. Свищов  ул. 33-ти Свищовски полк №29А, получател: Gracia-cosmetics ,фирма : ЕМДИНИ ЕООД , тел. +359897897101

*    Стоката следва да бъде върната с оригиналната стокова разписка, касова бележка или фактура, ако е издадена такава. За целта предметът на сделката /стоката/, трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 50-55 от ЗЗП.

*    Върнатата стока не трябва да е употребявана или изпробвана и да не е нарушен нейният търговски вид. Рекламацията ще бъде уважена само и единствено при условие, че не е нарушен вида и цялостта на стоката (разкъсана или повредена опаковка, премахнати етикети, холограмни стикери и др). Оригиналната опаковка на производителя (включително и целофанът, ако има такъв) не трябва да бъде нарушена, разкъсана, разлепена или увредена по какъвто и да е друг начин. 

ВЪЗСТАНОВЯНАНЕ НА СУМИ

*    При спазването на правилата за връщане на стока, Gracia-cosmetics възстановява в пълен размер сумите заплатени от потребителя, включително разходите за доставка до адреса на потребителя (ако са били начислени такива, но само до размера на стойността на стандартната доставка).

*    Сумата се възстановява не по-късно от 20 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ съгласно чл. 52 от ЗЗП.

*    Възстановяването на сумата се извършва чрез банков превод в полза на посочена от вас банкова сметка. За целта е необходимо да ни предоставите данни за банкова сметка (IBAN, BIC/SWIFT код и имена на титуляра), по която да бъде възстановена заплатената от вас цена за продукта.

*    Gracia-cosmetics може да откаже възстановяване на сумата, докато не получи продуктите обект на сделката обратно или докато не предоставите документи доказателства, че сте ги изпратили към нас – което от двете събития настъпи по-рано.