Онлайн магазин за козметика GRACIA COSMETICS
Безплатна доставка За поръчки над 90 лв.
[email protected] +359 897 897 101
Gracia-Cosmetics Logo

King C. Gillette Shave & Edging Razor Жилет Самобръсначка

17.90 лв. 23.90 лв. -25% Акция
В наличност
Гласували: 1, Рейтинг: 5
Продуктов No: 2800 Продуктов Код: - Марка: Gillette Модел: King C Категория: Мъже / Самобръсначки
Бърза поръчка Без формалности
Количество
Цена 17.90 17.90 лв.
Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим.

King C. Gillette Shave & Edging Razor Жилет Самобръсначка

King C. Gillette Shave & Edging Razorпоставя ударението върху точността, като предоставя остри и чисти линии, създавайки по-гладко бръснене. Благодарение на пет първокласни ножчета, разположени на подходящо разстояние, както и на прецизен тример, тази самобръсначка подстригва ръбовете и оформя брадите за излъскан вид. Освен това главата на бръснача разполага и с лубрикантна лента, която добавя гладкост/комфорт, докато остриетата се движат по кожата. Освен това, те са поставени върху монтирана на пружина система, обогатена с меки Microfins®, предназначени да изпъват нежно тена ви. Тогава космите по лицето могат да бъдат подстригани много по-близо, което води до дълготрайно бръснене. Острие с платинено покритие в задната част на патрона на бръснача улеснява производството на ясни линии. Междувременно цялостният отворен дизайн насърчава изплакването без усилие, а дръжката Aqua-Grip® позволява пълен контрол. Като цяло, това е стилен, но практичен вариант, подходящ за трудни места като бакенбарди, под носа и ъглите на устата!

Съдържа:

  • Самобръсначки на глава с ножче: пет;
  • Характеристики на главата на ножа: пет остри/покрити с платина раздалечени ножчета, лента за смазване, монтирана на пружина система с меки Microfins®, прецизен тример;
  • Характеристики на дръжката: ергономична и Aqua-Grip®.
  • Може да се пълни многократно.

1. След направа на поръчка в сайта, ще получите потвърждение по имейл, че е приета успешно.
2. Обаждане по телефон за потвърждение на поръчката, ще получите само ако сте нов клиент.  Във всички останали случаи поръчката директно ще Ви бъде изпратена, без да получите обаждане от нас ако евентуално нямаме въпроси по
адреса и поръчката.
3. Времето за доставка е от 24 до 72 часа в зависимост от населеното място. Не извършваме доставка в неделя и през  официалните празници.
4. Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или офис на куриерска фирма Спиди или Еконт.

Цената за доставка за цялата страна според тарифното тегло и условията на Спиди и Еконт се поема от купувача.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 90.00 лв. / До офис /

Продуктите са с гарантирано качество.
Цените са в български левове и с добавен ДДС.
Доставки се извършват само в България. /за доставки в други държави обслужвани от Спиди и Еконт се свържете с нас на тел: 0897897101/

РЕКЛАМАЦИИ 

*    Всеки потребител /клиент/, има право да направи отказ и върне закупените от него на  една или повече стоки в рамките на 14 календарни дни от датата на получаването им.

*    За да упражните правото си на отказ, трябва да ни информирате за решението си в рамките на 14-дневния период за отказ, като изпратите e -мейл на [email protected]

*    Потребителят е длъжен да съхранява получените стоки във вида, в който ги е получил до момента на тяхното връщане!

*    Връщането на стоката се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ на адрес: гр. Свищов  ул. 33-ти Свищовски полк №29А, получател: Gracia-cosmetics ,фирма : ЕМДИНИ ЕООД , тел. +359897897101

*    Стоката следва да бъде върната с оригиналната стокова разписка, касова бележка или фактура, ако е издадена такава. За целта предметът на сделката /стоката/, трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 50-55 от ЗЗП.

*    Върнатата стока не трябва да е употребявана или изпробвана и да не е нарушен нейният търговски вид. Рекламацията ще бъде уважена само и единствено при условие, че не е нарушен вида и цялостта на стоката (разкъсана или повредена опаковка, премахнати етикети, холограмни стикери и др). Оригиналната опаковка на производителя (включително и целофанът, ако има такъв) не трябва да бъде нарушена, разкъсана, разлепена или увредена по какъвто и да е друг начин. 

ВЪЗСТАНОВЯНАНЕ НА СУМИ

*    При спазването на правилата за връщане на стока, Gracia-cosmetics възстановява в пълен размер сумите заплатени от потребителя, включително разходите за доставка до адреса на потребителя (ако са били начислени такива, но само до размера на стойността на стандартната доставка).

*    Сумата се възстановява не по-късно от 20 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ съгласно чл. 52 от ЗЗП.

*    Възстановяването на сумата се извършва чрез банков превод в полза на посочена от вас банкова сметка. За целта е необходимо да ни предоставите данни за банкова сметка (IBAN, BIC/SWIFT код и имена на титуляра), по която да бъде възстановена заплатената от вас цена за продукта.

*    Gracia-cosmetics може да откаже възстановяване на сумата, докато не получи продуктите обект на сделката обратно или докато не предоставите документи доказателства, че сте ги изпратили към нас – което от двете събития настъпи по-рано.