Онлайн магазин за козметика GRACIA COSMETICS
Безплатна доставка За поръчки над 90 лв.
[email protected] +359 897 897 101
Gracia-Cosmetics Logo

Farmona Perfect Beauty Хиалуронов крем за лице за всеки тип кожа, 50ml

15.90 лв. 16.90 лв. -5% Нов
В наличност
Гласували: 1, Рейтинг: 5
Продуктов No: 3107 Продуктов Код: - Марка: Farmona Модел: Perfect Beauty Категория: Лице / Кремове за лице
Бърза поръчка Без формалности
Количество
Цена 15.90 15.90 лв.
Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим.

Farmona Perfect Beauty Hyaluronic cream day/night Хиалуронов крем за лице за всеки тип кожа, 50ml - Ден и Нощ

Специално разработената формула изглажда кожата, предоставя оптималното ниво на хидратация, оставяйки кожата кадифено мека и гладка. Подходящ за всеки тип кожа.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:
Хиалуронова киселина – Интензивен хидратиращ и повдигащ ефект. Хиалуроновата киселина има свойството да привлича и задържа голямо количество вода, над 20 пъти повече от собственото си тегло. Точно тази нейна способност придава обем и еластичност на кожата. Добре хидратираната кожа е по-гладка и с по-малко бръчки.

Колаген – Колагенът е най-важният протеин на съединителната тъкан. Ключов е за състоянието на кожата, благодарение на способността си да съществува под различни форми.
Запълва фините линии и бръчки, хидратира и подобрява текстурата на кожата – прави я гладка и мека на допир.

Витамин Е – Забавя видимостта на стареене на кожата, помага на клетките да се регенерират. То притежава антиоксиданти и противовъзпалителни свойства, които подобряват здравето на кожата.Масло от ший – грижи се и помага за успокояване
раздразнения.

Масло от Шеа (Карите) – Подпомага регенерацията на кожните клетки и стимулира образуването на колаген. Възвръща еластичността на кожата и защитава кожата от външните влияния.

Начин на нанасяне:
Нанесете върху чиста, суха кожа. Използвайте сутрин и вечер.

Състав: AQUA (WATER), ETHYLHEXYL STEARATE, GLYCERIN, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, SOLUBLE COLLAGEN, SODIUM HYALURONATE, HYALURONIC ACID, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, SODIUM POLYACRYLATE, POLYACRYLATE-13, POLYISOBUTENE, POLYSORBATE 20, SORBITAN ISOSTEARATE, TOCOPHERYL ACETATE, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL.

1. След направа на поръчка в сайта, ще получите потвърждение по имейл, че е приета успешно.
2. Обаждане по телефон за потвърждение на поръчката, ще получите само ако сте нов клиент.  Във всички останали случаи поръчката директно ще Ви бъде изпратена, без да получите обаждане от нас ако евентуално нямаме въпроси по
адреса и поръчката.
3. Времето за доставка е от 24 до 72 часа в зависимост от населеното място. Не извършваме доставка в неделя и през  официалните празници.
4. Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или офис на куриерска фирма Спиди или Еконт.

Цената за доставка за цялата страна според тарифното тегло и условията на Спиди и Еконт се поема от купувача.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 90.00 лв. / До офис /

Продуктите са с гарантирано качество.
Цените са в български левове и с добавен ДДС.
Доставки се извършват само в България. /за доставки в други държави обслужвани от Спиди и Еконт се свържете с нас на тел: 0897897101/

РЕКЛАМАЦИИ 

*    Всеки потребител /клиент/, има право да направи отказ и върне закупените от него на  една или повече стоки в рамките на 14 календарни дни от датата на получаването им.

*    За да упражните правото си на отказ, трябва да ни информирате за решението си в рамките на 14-дневния период за отказ, като изпратите e -мейл на [email protected]

*    Потребителят е длъжен да съхранява получените стоки във вида, в който ги е получил до момента на тяхното връщане!

*    Връщането на стоката се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ на адрес: гр. Свищов  ул. 33-ти Свищовски полк №29А, получател: Gracia-cosmetics ,фирма : ЕМДИНИ ЕООД , тел. +359897897101

*    Стоката следва да бъде върната с оригиналната стокова разписка, касова бележка или фактура, ако е издадена такава. За целта предметът на сделката /стоката/, трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 50-55 от ЗЗП.

*    Върнатата стока не трябва да е употребявана или изпробвана и да не е нарушен нейният търговски вид. Рекламацията ще бъде уважена само и единствено при условие, че не е нарушен вида и цялостта на стоката (разкъсана или повредена опаковка, премахнати етикети, холограмни стикери и др). Оригиналната опаковка на производителя (включително и целофанът, ако има такъв) не трябва да бъде нарушена, разкъсана, разлепена или увредена по какъвто и да е друг начин. 

ВЪЗСТАНОВЯНАНЕ НА СУМИ

*    При спазването на правилата за връщане на стока, Gracia-cosmetics възстановява в пълен размер сумите заплатени от потребителя, включително разходите за доставка до адреса на потребителя (ако са били начислени такива, но само до размера на стойността на стандартната доставка).

*    Сумата се възстановява не по-късно от 20 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ съгласно чл. 52 от ЗЗП.

*    Възстановяването на сумата се извършва чрез банков превод в полза на посочена от вас банкова сметка. За целта е необходимо да ни предоставите данни за банкова сметка (IBAN, BIC/SWIFT код и имена на титуляра), по която да бъде възстановена заплатената от вас цена за продукта.

*    Gracia-cosmetics може да откаже възстановяване на сумата, докато не получи продуктите обект на сделката обратно или докато не предоставите документи доказателства, че сте ги изпратили към нас – което от двете събития настъпи по-рано.