Онлайн магазин за козметика GRACIA COSMETICS
Безплатна доставка За поръчки над 90 лв.
[email protected] +359 897 897 101
Gracia-Cosmetics Logo

Colgate Max White Ultra Active Foam Избелваща паста за зъби, 50ml

8.50 лв. 9.90 лв. -14% Акция
В наличност
Гласували: 1, Рейтинг: 5
Продуктов No: 2837 Продуктов Код: - Марка: COLGATE Модел: Max White Категория: Зъбна хигиена / Пасти за зъби
Бърза поръчка Без формалности
Количество
Цена 8.50 8.50 лв.
Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим.

Colgate Max White Ultra Active Foam Избелваща паста за зъби, 50ml

Colgate Max White Ultra Active Foam Toothpaste е паста за зъби, специално създадена да се бори с обезцветяването и да ви даде по-бели зъби. С уникалната си формула и активна пяна можете да постигнете по-сияйна усмивка. Тази паста за зъби е лесна за употреба. Просто нанесете подходящо количество върху четката си за зъби и старателно измийте зъбите си в продължение на 2 минути, два пъти на ден. Текстурата на активната пяна гарантира, че продуктът достига до всички ъгли на устата ви и ефективно премахва обезцветяването от повърхността на вашите зъби. С помощта на Colgate Max White Ultra Active Foam паста за зъби можете да постигнете видимо по-бели зъби за кратко време. Тази паста за зъби е идеална за тези, които искат да подобрят усмивката си и да придобият повече увереност. С неговата ефективна формула можете да се насладите на предимствата на по-белите зъби, без да се налага да използвате скъпи системи за избелване на зъбите. Така че, ако мечтаете за красива и сияйна усмивка, Colgate Max White Ultra Active Foam Toothpaste е идеалният избор за вас. Опитайте го днес и изпитайте трансформацията, която може да създаде за вашите зъби.

Състав: 

Poloxamer 105, Calcium Pyrophosphate, PEG-12, PEG/PPG-116/66 Copolymer, PVP, Silica, Tetrasodium Pyrophosphate, Aroma, Potassium Caroate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Monofluorophosphate, Disodium Pyrophosphate, Sodium Saccharin, Cocamidopropyl Betaine, Sucralose, Magnesium Carbonate, Eugenol. Contains: Sodium Monofluorophosphate Total Fluoride content: 1450 ppm.

1. След направа на поръчка в сайта, ще получите потвърждение по имейл, че е приета успешно.
2. Обаждане по телефон за потвърждение на поръчката, ще получите само ако сте нов клиент.  Във всички останали случаи поръчката директно ще Ви бъде изпратена, без да получите обаждане от нас ако евентуално нямаме въпроси по
адреса и поръчката.
3. Времето за доставка е от 24 до 72 часа в зависимост от населеното място. Не извършваме доставка в неделя и през  официалните празници.
4. Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или офис на куриерска фирма Спиди или Еконт.

Цената за доставка за цялата страна според тарифното тегло и условията на Спиди и Еконт се поема от купувача.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 90.00 лв. / До офис /

Продуктите са с гарантирано качество.
Цените са в български левове и с добавен ДДС.
Доставки се извършват само в България. /за доставки в други държави обслужвани от Спиди и Еконт се свържете с нас на тел: 0897897101/

РЕКЛАМАЦИИ 

*    Всеки потребител /клиент/, има право да направи отказ и върне закупените от него на  една или повече стоки в рамките на 14 календарни дни от датата на получаването им.

*    За да упражните правото си на отказ, трябва да ни информирате за решението си в рамките на 14-дневния период за отказ, като изпратите e -мейл на [email protected]

*    Потребителят е длъжен да съхранява получените стоки във вида, в който ги е получил до момента на тяхното връщане!

*    Връщането на стоката се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ на адрес: гр. Свищов  ул. 33-ти Свищовски полк №29А, получател: Gracia-cosmetics ,фирма : ЕМДИНИ ЕООД , тел. +359897897101

*    Стоката следва да бъде върната с оригиналната стокова разписка, касова бележка или фактура, ако е издадена такава. За целта предметът на сделката /стоката/, трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 50-55 от ЗЗП.

*    Върнатата стока не трябва да е употребявана или изпробвана и да не е нарушен нейният търговски вид. Рекламацията ще бъде уважена само и единствено при условие, че не е нарушен вида и цялостта на стоката (разкъсана или повредена опаковка, премахнати етикети, холограмни стикери и др). Оригиналната опаковка на производителя (включително и целофанът, ако има такъв) не трябва да бъде нарушена, разкъсана, разлепена или увредена по какъвто и да е друг начин. 

ВЪЗСТАНОВЯНАНЕ НА СУМИ

*    При спазването на правилата за връщане на стока, Gracia-cosmetics възстановява в пълен размер сумите заплатени от потребителя, включително разходите за доставка до адреса на потребителя (ако са били начислени такива, но само до размера на стойността на стандартната доставка).

*    Сумата се възстановява не по-късно от 20 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ съгласно чл. 52 от ЗЗП.

*    Възстановяването на сумата се извършва чрез банков превод в полза на посочена от вас банкова сметка. За целта е необходимо да ни предоставите данни за банкова сметка (IBAN, BIC/SWIFT код и имена на титуляра), по която да бъде възстановена заплатената от вас цена за продукта.

*    Gracia-cosmetics може да откаже възстановяване на сумата, докато не получи продуктите обект на сделката обратно или докато не предоставите документи доказателства, че сте ги изпратили към нас – което от двете събития настъпи по-рано.