Онлайн магазин за козметика GRACIA COSMETICS
Безплатна доставка За поръчки над 90 лв.
[email protected] +359 897 897 101
Gracia-Cosmetics Logo

Bueno MGF Peptide Toner Подмладяващ тонер с пептиди и MGF комплекс от растежни фактори - 100 ml

67.00 лв. Нов
В наличност
Гласували: 1, Рейтинг: 5
Продуктов No: 2786 Продуктов Код: - Марка: Bueno Модел: MGF Peptide Toner Категория: Лице / Почистващи, измиващи и тонизиращи
Бърза поръчка Без формалности
Количество
Цена 67.00 67.00 лв.
Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим.

Bueno MGF Peptide Toner       Подмладяващ тонер с пептиди и MGF комплекс от растежни фактори - 100 ml

Подмладяващ тонер с пептиди и MGF комплекс от растежни фактори Bueno MGF Peptide Toner Plus .Формула от ново поколение с интензивен регенериращ ефект. Съдържа уникален подмладяващ патент - комплекс от няколко вида пептиди, растежни фактори, включително ЕGF /епидермален растежен фактор/ и растителни стволови клетки за мека, гладка и сияйна кожа. Тонерът подобрява жизненият потенциал на клетките,  подготвя кожата за по-нататъшна грижа и повишава ефективността на продуктите за грижа за кожата.

BuenoMGF Peptide Toner Plus съдържа три мощни активни съставки, насочени към борба с признаците на стареене – мултиепидермален растежен фактор (MGF), комплекс от 9 пептида и ферментирал екстракт от галактомизис. Тонерът осигурява професионална и цялостна грижа за стареещата кожа – регенерира и насърчава подмладяването и възстановяването на кожата на клетъчно ниво. Ефективно изглажда бръчките, озарява и изравнява текстурата и тона на кожата, а също така има и успокояващ ефект. Уникалната формула на продукта съдържа ферментирал филтрат от галактомизис, който осигурява интензивна хидратация на кожата, повишава нейния имунитет и я предпазва от UV лъчите. Галактомизисът е  екстракт от дрожди богат на витамини от група В, аминокиселини, минерали и органични киселини, благодарение на които подхранва кожата с полезни вещества.  Тя става еластична и добре хидратирана.  Ензимът галактомиза възстановява целостта на клетките, подобрява микроциркулацията на кръвта, ускорява метаболитните процеси, почиства кожата, изравнява микрорелефа, подобрява тонуса на кожата, облекчава възпалението и подобрява тена.

MGF е специална формула, създадена от Bueno, състояща се от 6 различни растежни фактора, които, прониквайки дълбоко в кожата, ще стимулират деленето на клетките, като по този начин изглаждат бръчките и предотвратяват стареенето.

Комплексът от 9 пептида стимулира синтеза на собствения колаген и еластин в кожата, възстановява и укрепва естествената защитна бариера на епидермиса.

Други активни съставки: 

Ниацинамид – активно се бори с възрастовите петна и петната след акне, укрепва защитната бариера на кожата и я прави сияйна и здрава.

Аденозин – ефективно изглажда бръчките , повишава стегнатостта и еластичността и изравнява текстурата на кожата.

19 естествени растителни компонента – насочени към възстановяване и укрепване на защитните функции на кожата, насищане на кожата с подхранващи и овлажняващи компоненти – екстракт от чаено дърво листа, Guttuinia, листа от риган, тученица, корен от женшен

Bueno MGF Peptide Toner е хипоалергенен, дерматологично тестван и безопасен за чувствителна кожа.

Действие :

  • Стимулира синтеза на колаген в клетките и забавя процеса на стареене на кожата.
  • Осезаемо стяга овала на лицето и подобрява еластичността на кожата.
  • Изглажда фините линии и бръчки, предотвратява появата на нови.
  • Изсветлява пигментните петна и придава на кожата младежки и сияен вид.
  • Осигурява дълготрайна хидратация и дълбоко подхранване.
  • Има силен антиоксидантен ефект: предпазва кожата от вредното влияние на свободните радикали.
  • Успокоява раздразнената и реактивна кожа.
  • Не съдържа талк, минерална вода, алкохол, както и 8 вида други вредни вещества.

Тонерът е  с удобен хигиеничен дозатор за лесна употреба в домашни условия, който предотвратява проникването на кислород, като по този начин предотвратява окисляването на продукта , запазвайки неговите ценни свойства за максимално дълго време след отваряне.

Начин на употреба:
След измиване на лицето нанесете малко количество тонер с потупващи движения.

 

1. След направа на поръчка в сайта, ще получите потвърждение по имейл, че е приета успешно.
2. Обаждане по телефон за потвърждение на поръчката, ще получите само ако сте нов клиент.  Във всички останали случаи поръчката директно ще Ви бъде изпратена, без да получите обаждане от нас ако евентуално нямаме въпроси по
адреса и поръчката.
3. Времето за доставка е от 24 до 72 часа в зависимост от населеното място. Не извършваме доставка в неделя и през  официалните празници.
4. Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или офис на куриерска фирма Спиди или Еконт.

Цената за доставка за цялата страна според тарифното тегло и условията на Спиди и Еконт се поема от купувача.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 90.00 лв. / До офис /

Продуктите са с гарантирано качество.
Цените са в български левове и с добавен ДДС.
Доставки се извършват само в България. /за доставки в други държави обслужвани от Спиди и Еконт се свържете с нас на тел: 0897897101/

РЕКЛАМАЦИИ 

*    Всеки потребител /клиент/, има право да направи отказ и върне закупените от него на  една или повече стоки в рамките на 14 календарни дни от датата на получаването им.

*    За да упражните правото си на отказ, трябва да ни информирате за решението си в рамките на 14-дневния период за отказ, като изпратите e -мейл на [email protected]

*    Потребителят е длъжен да съхранява получените стоки във вида, в който ги е получил до момента на тяхното връщане!

*    Връщането на стоката се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ на адрес: гр. Свищов  ул. 33-ти Свищовски полк №29А, получател: Gracia-cosmetics ,фирма : ЕМДИНИ ЕООД , тел. +359897897101

*    Стоката следва да бъде върната с оригиналната стокова разписка, касова бележка или фактура, ако е издадена такава. За целта предметът на сделката /стоката/, трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 50-55 от ЗЗП.

*    Върнатата стока не трябва да е употребявана или изпробвана и да не е нарушен нейният търговски вид. Рекламацията ще бъде уважена само и единствено при условие, че не е нарушен вида и цялостта на стоката (разкъсана или повредена опаковка, премахнати етикети, холограмни стикери и др). Оригиналната опаковка на производителя (включително и целофанът, ако има такъв) не трябва да бъде нарушена, разкъсана, разлепена или увредена по какъвто и да е друг начин. 

ВЪЗСТАНОВЯНАНЕ НА СУМИ

*    При спазването на правилата за връщане на стока, Gracia-cosmetics възстановява в пълен размер сумите заплатени от потребителя, включително разходите за доставка до адреса на потребителя (ако са били начислени такива, но само до размера на стойността на стандартната доставка).

*    Сумата се възстановява не по-късно от 20 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ съгласно чл. 52 от ЗЗП.

*    Възстановяването на сумата се извършва чрез банков превод в полза на посочена от вас банкова сметка. За целта е необходимо да ни предоставите данни за банкова сметка (IBAN, BIC/SWIFT код и имена на титуляра), по която да бъде възстановена заплатената от вас цена за продукта.

*    Gracia-cosmetics може да откаже възстановяване на сумата, докато не получи продуктите обект на сделката обратно или докато не предоставите документи доказателства, че сте ги изпратили към нас – което от двете събития настъпи по-рано.