Онлайн магазин за козметика GRACIA COSMETICS
Безплатна доставка За поръчки над 90 лв.
[email protected] +359 897 897 101
Gracia-Cosmetics Logo

Bueno MGF Peptide Eye Cream Plus Подмладяващ крем за околоочен контур- 30 gr

79.00 лв. 86.00 лв. -8% Акция
В наличност
Гласували: 4, Рейтинг: 4.5
Продуктов No: 2590 Продуктов Код: - Марка: Bueno Модел: MGF Eye Cream Категория: Лице / Грижа за очния контур
Бърза поръчка Без формалности
Количество
Цена 79.00 79.00 лв.
Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим.

Bueno MGF Peptide Eye Cream Plus   Подмладяващ крем за околоочен контур с пептиди и MGF комплекс от растежни фактори.

Искате ли да се отървете от уморената и застаряваща кожа около очите? Bueno MGF Peptide Eye Cream Plus е революционен първокласен крем, специално създаден за тази област. BUENO MGF е козметична линия с изключително висока концентрация на най-важните клетъчни активатори за кожата: 4 вида растежни фактори и 10 вида пептиди*, разработени в лабораторни условия. 

Уникалната формула на крема съдържа екстракт от стволови клетки от домати, който намалява признаците на стареене на кожата, както и пептиди, които стимулират производството на колаген и еластин. Това помага за укрепване и изглаждане на кожата около очите, което я прави по-еластична и млада.Bueno MGF Peptide Eye Cream Plus съдържа и луксозен комплекс от натурални масла, които подхранват и овлажняват кожата, правейки я по-мека и гладка. Изящната текстура на крема лесно попива и не оставя мазни следи, което го прави идеален избор за ежедневна околоочна грижа.Този крем е подходящ за всеки тип кожа и помага за справяне с фините бръчки и тъмните кръгове под очите. Редовната употреба на Bueno MGF Peptide Eye Cream Plus ще ви позволи да постигнете свеж, младежки и сияен вид на кожата около очите.

Ползи:

  • Намалява появата на бръчки и тъмни кръгове под очите.
  • Подобрява еластичността на кожата около очите.
  • Хидратира в дълбочина и придава на околоочната зона здрав и сияен външен вид.
  • Подхранва нежната и тънка кожа в зоната около очите, придавайки ѝ плътност и еластичност.
  • Успокоява усещането на раздразнение и сухота.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

ПЕПТИДЕН КОМПЛЕКС стимулира клетъчната регенерация, изглажда бръчките и подобрява еластичността на кожата.

MGF /MULTI GROWTH FACTOR/ - КОМПЛЕКС ОТ НЯКОЛКО ВИДА РАСТЕЖНИ ФАКТОРИ
Факторите на растежа MGF /EGF, SCF, PGF, bFGF/ представляват  естествени протеини в човешкото тяло, участващи в редица вътреклетъчни процеси: активират регенерацията и обновяването, които са от решаващо значение при подмладяването на кожата.        
С възрастта нивата на тези протеини намалява. MGF спомага за запълване ниските нива на фактора в тялото, което на свой ред помага за лекуване на кожата и предотвратяване на преждевременно ѝ стареене.                                                       
MGF функционира точно като естествените фактори на растежа. Изолиран е в лаборатория и за изработването му НЕ са използвани съставки, получени от хора или животни. Лесно усвоим и толерантен към кожата.

СТВОЛОВИТЕ КЛЕТКИ ОТ ДОМАТИ проникват дълбоко в кожата и я възстановяват на клетъчно ниво. Стимулират синтеза на колаген, изглаждат и омекотяват кожата. Подобряват тена като редуцират проявите на хиперпигментация. Имат антиоксидантни свойства и ефективно успокояват кожата.

АДЕНОЗИНЪТ, високоефективен анти-ейдж компонент, забавя процеса на стареене на кожата.

КОЛАГЕН действа на клетъчно ниво: възвръща еластичността на кожата и редуцира фините линии и бръчки.
СЕРАМИДИ повишават нивото на влага, омекотяват и забавят стареенето.

АЛАНТОИНЪТ спомага за възстановяването на кожата като стимулира регенерацията.

МАСЛОТО ОТ ШИЙ има подчертан омекотяващ и анти-ейдж ефект. Спомага за по-бързото възстановяване на целостта на кожата.

Начин на употреба: Нанесете крема с леко потупване с пръсти върху почистената зона около очите. Използвайте сутрин и/или вечер.

1. След направа на поръчка в сайта, ще получите потвърждение по имейл, че е приета успешно.
2. Обаждане по телефон за потвърждение на поръчката, ще получите само ако сте нов клиент.  Във всички останали случаи поръчката директно ще Ви бъде изпратена, без да получите обаждане от нас ако евентуално нямаме въпроси по
адреса и поръчката.
3. Времето за доставка е от 24 до 72 часа в зависимост от населеното място. Не извършваме доставка в неделя и през  официалните празници.
4. Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или офис на куриерска фирма Спиди или Еконт.

Цената за доставка за цялата страна според тарифното тегло и условията на Спиди и Еконт се поема от купувача.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 90.00 лв. / До офис /

Продуктите са с гарантирано качество.
Цените са в български левове и с добавен ДДС.
Доставки се извършват само в България. /за доставки в други държави обслужвани от Спиди и Еконт се свържете с нас на тел: 0897897101/

РЕКЛАМАЦИИ 

*    Всеки потребител /клиент/, има право да направи отказ и върне закупените от него на  една или повече стоки в рамките на 14 календарни дни от датата на получаването им.

*    За да упражните правото си на отказ, трябва да ни информирате за решението си в рамките на 14-дневния период за отказ, като изпратите e -мейл на [email protected]

*    Потребителят е длъжен да съхранява получените стоки във вида, в който ги е получил до момента на тяхното връщане!

*    Връщането на стоката се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ на адрес: гр. Свищов  ул. 33-ти Свищовски полк №29А, получател: Gracia-cosmetics ,фирма : ЕМДИНИ ЕООД , тел. +359897897101

*    Стоката следва да бъде върната с оригиналната стокова разписка, касова бележка или фактура, ако е издадена такава. За целта предметът на сделката /стоката/, трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 50-55 от ЗЗП.

*    Върнатата стока не трябва да е употребявана или изпробвана и да не е нарушен нейният търговски вид. Рекламацията ще бъде уважена само и единствено при условие, че не е нарушен вида и цялостта на стоката (разкъсана или повредена опаковка, премахнати етикети, холограмни стикери и др). Оригиналната опаковка на производителя (включително и целофанът, ако има такъв) не трябва да бъде нарушена, разкъсана, разлепена или увредена по какъвто и да е друг начин. 

ВЪЗСТАНОВЯНАНЕ НА СУМИ

*    При спазването на правилата за връщане на стока, Gracia-cosmetics възстановява в пълен размер сумите заплатени от потребителя, включително разходите за доставка до адреса на потребителя (ако са били начислени такива, но само до размера на стойността на стандартната доставка).

*    Сумата се възстановява не по-късно от 20 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ съгласно чл. 52 от ЗЗП.

*    Възстановяването на сумата се извършва чрез банков превод в полза на посочена от вас банкова сметка. За целта е необходимо да ни предоставите данни за банкова сметка (IBAN, BIC/SWIFT код и имена на титуляра), по която да бъде възстановена заплатената от вас цена за продукта.

*    Gracia-cosmetics може да откаже възстановяване на сумата, докато не получи продуктите обект на сделката обратно или докато не предоставите документи доказателства, че сте ги изпратили към нас – което от двете събития настъпи по-рано.