Онлайн магазин за козметика GRACIA COSMETICS
Безплатна доставка За поръчки над 90 лв.
[email protected] +359 897 897 101
Gracia-Cosmetics Logo
Козметичните тенденции за лято 2023

Козметичните тенденции за лято 2023

12.04.2023 г. 215 пъти

Козметиката за лято 2023 г. ще се фокусира върху естествената красота и минималистичния грим. Въпреки това, ще има и някои ярки цветове и неонови нюанси за онези, които обичат да изразят своята индивидуалност. Ето някои от възможните продукти, които можем да видим на пазара през лятото на 2023 г.:

  1. Слънцезащитни продукти - Слънцезащитните продукти винаги са необходими през лятото, особено ако планирате да прекарате време на открито. Затова очакваме да видим нови формули и продукти, които ще предлагат по-ефективна защита срещу UV лъчите.
  2. Мултифункционални продукти - Мултифункционалните продукти, като например тонирани кремове и BB кремове, ще продължат да бъдат популярни, тъй като предлагат комбинация от грижа за кожата и грим.
  3. Натурални продукти - Натуралните продукти ще бъдат на върха на популярността през лятото на 2023 г. Лънцезащитни кремове, душ гелове и маски за лице, произведени от натурални съставки, ще бъдат търсени от хората, които се интересуват от еко- и здравословен начин на живот.
  4. Сияен грим - Гримът със сияен ефект ще бъде на мода, тъй като той може да придаде на кожата здравословен блясък и да я направи да изглежда по-свежа и жизнена.
  5. Маски за лице - Маските за лице ще продължат да бъдат популярни и през лятото на 2023 г. Нови формули и съставки, като например масло от канабис и екстракт от зелен чай, ще се появят на пазара, за да предложат още по-ефективна грижа за кожата.