Онлайн магазин за козметика GRACIA COSMETICS
Безплатна доставка За поръчки над 90 лв.
[email protected] +359 897 897 101
Gracia-Cosmetics Logo

Black Professional Line Sintesis Color Cream Перманентна професионална боя за коса 100 ml боя + 250 ml оксидант * Ultra Lighteners

21.80 лв.
В наличност
Гласували: 1, Рейтинг: 5
Продуктов No: 3308 Продуктов Код: - Марка: Black Модел: Sintesis Color Cream Категория: Коса / Боя за коса
Цвят на боя
Бърза поръчка Без формалности
Цвят на боя
Количество
Цена 21.80 21.80 лв.
Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим.

Black Professional Line Sintesis Color Cream Перманентна професионална боя за коса 100 ml боя + 250 ml оксидант * Ultra Lighteners 

Перманентна крем боя - Black Professional Line Sintesis Col Cream -професионална перманентна боя, специално създадена да отговори на най-модерните нужди на специалистите по грижа за косата. Има мека и кремообразна консистенция, която позволява лесно нанасяне и пълно и равномерно покритие на косата, включително бели косми. Формулата, базирана на иновативна технология, осигурява интензивна пигментация, прониква в дълбочината на структурата на влакното на косата и я обгръща в слой цвят, за да придаде на косата жизнени, лъскави, естествени и изключително трайни нюанси.

Начин на употреба: смесете в неметална купа боята с оксиданта в желаната концентрация, в съотношение 1:1,5 (1 част боя, 1,5 части оксидант) или 1: 2 (1 част боя, 2 части оксидант) в случай на Super Blond и Ultra Lightener нюанси. Нанесете получената смес върху суха коса, времето на действие зависи от вида на косата и желания.

В зависимост от очаквания ефект е необходимо да се избере подходящ окцидант и време на експозиция:

тон върху тон - оксидант 6% (20 vol) - 30 минути;

1 тон осветяване - оксидант 6% (20 vol) - 35 минути;

2 тона осветление - оксидант 9% (30 vol) - 35 минути;

3 тона осветление - оксидант 12% (40 vol) - 40 минути;

повече от 4 тона изсветляване  при използване на супер осветители - оксидант 12% (40vol) - 50 минути

1. След направа на поръчка в сайта, ще получите потвърждение по имейл, че е приета успешно.
2. Обаждане по телефон за потвърждение на поръчката, ще получите само ако сте нов клиент.  Във всички останали случаи поръчката директно ще Ви бъде изпратена, без да получите обаждане от нас ако евентуално нямаме въпроси по
адреса и поръчката.
3. Времето за доставка е от 24 до 72 часа в зависимост от населеното място. Не извършваме доставка в неделя и през  официалните празници.
4. Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или офис на куриерска фирма Спиди или Еконт.

Цената за доставка за цялата страна според тарифното тегло и условията на Спиди и Еконт се поема от купувача.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 90.00 лв. / До офис /

Продуктите са с гарантирано качество.
Цените са в български левове и с добавен ДДС.
Доставки се извършват само в България. /за доставки в други държави обслужвани от Спиди и Еконт се свържете с нас на тел: 0897897101/

РЕКЛАМАЦИИ 

*    Всеки потребител /клиент/, има право да направи отказ и върне закупените от него на  една или повече стоки в рамките на 14 календарни дни от датата на получаването им.

*    За да упражните правото си на отказ, трябва да ни информирате за решението си в рамките на 14-дневния период за отказ, като изпратите e -мейл на [email protected]

*    Потребителят е длъжен да съхранява получените стоки във вида, в който ги е получил до момента на тяхното връщане!

*    Връщането на стоката се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ на адрес: гр. Свищов  ул. 33-ти Свищовски полк №29А, получател: Gracia-cosmetics ,фирма : ЕМДИНИ ЕООД , тел. +359897897101

*    Стоката следва да бъде върната с оригиналната стокова разписка, касова бележка или фактура, ако е издадена такава. За целта предметът на сделката /стоката/, трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 50-55 от ЗЗП.

*    Върнатата стока не трябва да е употребявана или изпробвана и да не е нарушен нейният търговски вид. Рекламацията ще бъде уважена само и единствено при условие, че не е нарушен вида и цялостта на стоката (разкъсана или повредена опаковка, премахнати етикети, холограмни стикери и др). Оригиналната опаковка на производителя (включително и целофанът, ако има такъв) не трябва да бъде нарушена, разкъсана, разлепена или увредена по какъвто и да е друг начин. 

ВЪЗСТАНОВЯНАНЕ НА СУМИ

*    При спазването на правилата за връщане на стока, Gracia-cosmetics възстановява в пълен размер сумите заплатени от потребителя, включително разходите за доставка до адреса на потребителя (ако са били начислени такива, но само до размера на стойността на стандартната доставка).

*    Сумата се възстановява не по-късно от 20 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ съгласно чл. 52 от ЗЗП.

*    Възстановяването на сумата се извършва чрез банков превод в полза на посочена от вас банкова сметка. За целта е необходимо да ни предоставите данни за банкова сметка (IBAN, BIC/SWIFT код и имена на титуляра), по която да бъде възстановена заплатената от вас цена за продукта.

*    Gracia-cosmetics може да откаже възстановяване на сумата, докато не получи продуктите обект на сделката обратно или докато не предоставите документи доказателства, че сте ги изпратили към нас – което от двете събития настъпи по-рано.